Saturday, December 13, 2014

I miss you

Cuti sem lama-lama pun membangsatkan hidup aku je. Sebab tak tahu nak buat apa dekat rumah. Nak cari kerja part time takat sebulan je mana ada orang nak ambil. So baik aku melantak, menonggeng, tidur, tengok tv, buang masa dan repeat the same things. Hati ni pun kadang mengada lebih bila jauh nak rindu bila ada depan mata tetiap hari asyik nak memaki hamun je. Durjana semua tu.