Monday, February 2, 2015

Ibarat batu hempuk atas kepala

Baru week 4 tapi segala mak nenek dah dapat. Sumpah aku rasa mcm nak letak surat berhenti kolej sebab tak sanggup nak hadap mak nenek yg dh dapat tu. Paling rasa palat sekali final project pun dah dapat. Dan yg bestnya this week dah kena present untuk starting for final project. Nampak tak mcm mana hapraknya life aku ni as student demi dapat segulung diploma.

Tapi ada la golongan mulut bangkai ni selalu kata
"Lek ahh diploma je pun"

Yup memang "diploma je pun" But for your information wahai manusia mulut bangkai bau longkang. Kau ingat "diploma ni je pun" cikai sgt ke ? Aku tahap nak mampos mereput dah ni tau punya nak struggle utk diploma. Kau tu tak sambung study setakat habiskan duit makpak ada hati nak ckp "diploma je pun" Pirahhhh !


*Semoga Allah permudahankan segala urusan aku untuk semester yg terakhir ni. Aminnnnn