Monday, March 9, 2015

#KitaAdaKawan

The moment bila ada hashtag macam ni dekat twitter dan aku rasa macam omg seriously i miss the old twitter evehh. Twitter now a days tak macam dulu dah sebab sekarang twitter dah takde privacy. Bila aku cakap takde privacy nanti mula la mulut bangkai hati busuk berkata-kata "eh kau nak privacy sangat pegi private sana lah". Hey you kemon eh privacy yang aku maksudkan tu tweet takde yang nak terasa hati bagai. Thats what i mean understand?

Dan kenapa lagi jugak aku kata twitter sekarang tak macam dulu sebabnya sekarang penuh dengan tweet fitnah la. lucah la, bermacam haram jadah dekat tweet sekarang ni. Aku pun dah makin meluat nak tweet. Tapi tadi bila ada hashtag yang macam tu sumpah aku cakap aku teringat balik time zaman aku gila hyperactive dengan tweet ni sampai boleh kena twitlimit! HAHA the best moment evehh!

Aku start buat tweet tahun 2010 and now dah 2015. First time aku tweet dulu pun semua pasal luah perasaan je lebih. Nasib baik dah tak boleh baca sampai first tweet kalau tak muntah darah la aku. Teruk sangat dulu dok meroyan dekat tweet sebab jantan tapi time tu sapa la yang nak kisahkan kalau aku meroyan or melalak macam anjing sekali pun. Try sekarang kau meroyan dekat tweet sahih orang lain yang melalak macam anjing sebab menyampah tgk kau meroyan.


p/s: Aku rindu twitter yang dulu.