Friday, October 23, 2015

Masa terbang dengan pantas

Gaisss makin kau besar makin banyak dugaan yg datang makin serabut hidup kau. Dan tu apa yg aku rasa now. Padahal takda benda pun tapi entah la bila kau dah besar ni mcm-mcm tanggungjawab kau nk kena pikul nak kena urus. Memang la tak kahwin lagi but remember you still have your parents yg kau nak bahagiakan tu. Bila dah makin besar ni mcm benda yg kau fikir and mcm benda yg kau nak buat supaya life kau best. Actually seronok lagi time kecik yelah kau tak payah nak fikir problem apa pun. Yang kau ingat nak main je tapi tula kita ni makin lama makin besar bukannya makin kecik. And one day kau akan ada sorg husband dgn anak dkt sisi kau. Time tu kau punya responsiblelity tu makin bertambah dan bertambah. Hidup kau makin lama akan jadi menarik dan tertarik sbb kau dah happy time tu. Parents pun dah bangga dgn kau.

Tapi nak taknak kau kena harung jgk life kau yg skrg ni.