Monday, May 2, 2016

Setahun berlalu...

Hai gaiss. Buat pe tu ? Lamanya i tak berceloteh dkt sini kan. Rindu sebenarnya but i just lazy to open my laptop hehe. So today saja suka suka nak throwback last year punya story. Almaklumlah dah nak hampir setahun dah pun aku habis study but aku still lagi menjadi penganggur terhormat haha k jangan gelak! Actually before this mmg aku dah keja & aku baru je benti bulan 12 last year. Jgn salah anngap ye bukan di berhentikan but aku sendiri yg decide nk benti. Ingatkan lepas benti keja tu aku nak continue study but my abah mcm tak bg dah aku study, dia nakk aku keja. But dlm hati ni mmg nak sgt continue study sbb aku mmg minat nak buat cane kan. Takpa lah maybe takda rezeki aku. & now bukannya senang nak cari keja even kau ada dip, deg & seangkatan dgnnya. Its depend on rezeki yg Allah bg kt kita semua.

Aku ni pun tgh tunggu panggilan dari pakngah aku sendiri. Dia ajak aku keja dgn dia so aku pun tunggu & terus menunnggu *krikk krikk bosan. Serious mcm tak caya dah nk dkt setahun aku habis study padahal baru je rasa mcm semalam. hahahaha ckp jela hati tu sebenarnya tak leh terima hakikat. Babe tak tipu mmg rindu sgt suasana ipoh. Padahal selalu jgk aku turun ipoh ha. Last month baru p ipoh sbb ada #ipohpicnicday2016, Kemain ipoh skrg ha segala mak nenek jenis events ada tak kira lah dari kecik sampai besaq. Time dulu dulu tu taknak plk buat events bebanyak mcm yg skrg ni.

K la babe aku gerak lu pape rogerrrr!